Chirurgova dcera - Weldon, Thomas (Klokan, 1999)
Za sněhové bouře přijíždí na naléhavou otcovu žádost mladá žena do opuštěné chaty, v níž otec poslední dobu žije, a najde jeho rozstřílené tělo. Spolu s místním šerifem se snaží přijít na možné pachatele, ale při důsledném pátrání vychází najevo skrytá tvář oběti, diametrálně se odlišující od milujícího a laskavého člověka, kterého hrdinka celý život znala. Stíny z minulosti zasahují i do jejího života a po dramatickém boji o vlastní život ji čeká ještě další kruté odhalení.