Cesta časem : světové dějiny v obrazech - Goes, Peter (Trix, 2017)
Vydejte se na cestu časem a poznejte světové dějiny od okamžiku velkého třesku až do současnosti. Originálně nakreslený příběh světových dějin pro malé i velké čtenáře, který vás vezme na cestu časem od okamžiku velkého třesku přes období dinosaurů, prvních velkých civilizací, středověku až k dvacátému století, vesmírným objevům a současnosti. Kniha není jen sumou historických faktů, ale ukazuje především život a kulturu v jednotlivých obdobích.