Ozvěna viny : román - Link, Charlotte, 1963- (Fontána, 2008)
V hluboké noci se potopí loď před skotským pobřežím. Německý pár Nathan a Livia Moorovi, kteří chtěli obeplout svět, zachránili jen holé životy. Angličanka Virginia Quentinová a její manžel vybaví ztroskotance tím nejdůležitějším, ale pak následuje nezvaný host Virginii do sídla její rodiny v Norfolku - pochybný Nathan. Ačkoli se zpočátku zdá vtíravý, brzy se mu otevře víc, než komukoli jinému. Pak se stane něco neuvěřitelného: Virginiina sedmiletá dcera zmizí beze stopy...