Muslimská pomsta : pokračování knižního hitu Muslimské peklo. - Karlíková, Iva, 1972- (Daranus, 2018)
Pokračování autobiografického románu Muslimské peklo. Iva a její dcerka Denny se po útrapách s bývalým manželem vrátila z Bosny do Čech a myslela si, že všechno zlé už má za sebou. Jenže dostala nabídku pracovat jako překladatelka pro vojenské jednotky SFOR v Bosně. Přes všechny špatné zkušenosti se rozhodla tam odjet a dceru nechat u své matky. Nečekala, že by tam bývalého násilnického manžela mohla potkat. Ale stalo se...