Matčina volba - King, Samantha (Mladá fronta, 2018)
Anglický psychologický thriller o matce, která byla donucena k děsivé životní volbě. Madeleine žila pro svoji rodinu. Jako vzorná matka pečovala o dvojčata Aidana a Annabel. V den oslavy jejich desátých narozenin však vše změnilo jedno zaklepání na dveře. Neznámá osoba v kukle si vzala děti jako rukojmí a donutila Madeleine k osudové volbě - rozhodnutí, které z nich přežije a které má zemřít. Proč? Proč se to stalo a kde je příčina této hrůzy?