Náhodně hraběnkou - Bowman, Valerie (Ikar, 2017)
Lady Cassandra Monroeová čekala na svého osudového muže celých sedm let, navzdory tomu, že on sám plánuje zásnuby s jinou. Cass však neztrácí naději a místo v životě Juliana Swifta si hodlá vybojovat. Nakonec jí pomůže náhoda, když si ji Julian splete s fiktivní přítelkyní své snoubenky, vymyšlenou osobou zvanou Patience, používanou jako zástěrka pro vyhýbání se společenským událostem, snoubence nevyjímaje. Situace se stává velmi složitou i pro Juliana vracejícího se z vítězné bitvy u Waterloo.