Medvěd Tuli - Rožnovská, Lenka, 1972- (Čtení pro prvňáčky, 2014)
Medvěd s jemným kožíškem čeká, až si jej někdo koupí v obchodě a bude se moci tulit k nějakému dítěti. Čeká jej však mnohem náročnější úkol, stane se medvědem hned celé třídy prvňáčků, stane se medvědem tulícím, který pomůže každému, kdo potřebuje uklidnit, rozveselit, najít východisko ze svého trápení. Pomůže i Magdalénce, s jejímž tichým trápením si paní učitelka neví rady?