Vědí draci o legraci? - Krolupperová, Daniela, 1969- (Pikola (Euromedia), 2018)
Pohádka o princezně a drakovi, kde princezna Táňa není obětí draka, jako v klasických pohádkách, ale drakovou zachránkyní.