Nesmíš mě milovat. - Wurm, Monika, 1983- (Brána, 2016)
Dávný příběh konžské otrokyně Ashanti a jejího majitele Arthura a příběh ze současnosti, který líčí vztah mezi saúdským korunním princem a belgickou gemoložkou Sandy de Vos, spojuje pouze tenká nit mezi přítomností a hříchy minulosti. Dokáží city odsouzené k zániku přežít nemilosrdné předsudky společnosti?