Všechno o Zemi : místopisný průvodce světem - Palmer, John, 1938- (Reader's Digest Výběr, 1998)
V knize se dočtete o více než 6 500 pamětihodností naší planety, a to jak přírodních, tak vytvořených člověkem. Získáte správné povědomí o tom, kde leží místa, o kterých se hovoří v denních zprávách, kde se nacházejí oblasti, které přitahují mimořádný zájem turistů, kraje, které často postihují přírodní neštěstí, nebo významná naleziště přírodních zdrojů.