V dobrém i zlém - Sacks, Michelle, 1980- (Cosmopolis, 2018)
Mrazivý psychothriller o dokonalé mladé rodině, která žije svůj dokonalý život na švédském venkově. Mladí manželé, Merrry a Sam žijí se svým malým synkem v domě uprostřed překrásné švédské přírody. Zpočátku vypadá vše idylicky. Milující manžel, oddaná manželka skvěle pečující o dítě a domácnost, krásný a udržovaný dům... Ale postupně, velmi nenápadně zjišťujeme, že ne vše, je takové, jak by mělo být. Jednoho dne přijíždí na návštěvu Merryina nejlepší přítelkyně a všichni tři aktéři rozehrají nebezpečnou hru.