Jak překonat negativní emoce a myšlenky : cesta k duševní pohodě - Wolf, Doris (Grada, 2017)
Na mnoha příkladech a cvičeních se naučíte, jak pracovat se svými vnitřními monology, aby vám pomáhaly, a ne škodily. Dozvíte se, jak emoce vznikají, jak si přivodit ty dobré i jak se osvobodit od těch negativních a ochromujících. Zjistíte, jak posilovat svou sebeúctu a sebedůvěru, jak pochopit a zvládnout různé obavy a strach, jak překonat závist, pocity viny a výčitky svědomí, depresi, žárlivost a vztahové problémy.