Opravárenství a diagnostika I : pro 1. ročník UO Automechanik - Pošta, Josef, 1946- (Informatorium, 2000)
První díl učebnice se zabývá zpracováním kovových a nekovových materiálů, lícováním a měřením, základními pojmy o montáži a demontáži, včetně přípravy a využití nářadí a pomůcek. Seznamuje s organizací stanic technické kontroly a diagnostických, servisních a opravárenských pracovišť.