Japonsko & Korea - Vacková, Monika, 1978- (Altiplano, 2011)
Novomanželé se rozhodli, že se vydají na netradiční svatební cestu do dvou zemí východní Asie - Japonska a Koreje. Obě země procestovali na kolech za více než 70 dní. Navštívili čtyři největší japonské ostrovy (Honšú, Kjúšú, Šikoku a Hokkaidó) a Jižní Koreu. Podělí se s námi o své zážitky z japonských (Tokio, Sapporo, Osaka, Nagano, Hirošima) i korejských měst (Soul, Busan) i venkova. Kniha rovněž obsahuje základní geografické údaje o obou zemích nebo praktické informace určené turistům (ceny potravin, nápojů, ubytování, internetové vybavení atd.). Text je doplněn fotografiemi