Žij, dokud to jde - Pagán, Camille (Ikar, 2018)
Co dělat, když jedinou ženu, kterou byste mohl milovat, si vezme váš nejlepší kamarád?. James a Rob jsou nejlepšími přáteli už od dětsví. I když profesně se jejich cesty rozešly (James se snaží být spisovatelem a Rob pracuje v bance) a každý žije v jiném městě, jsou navzájem stále v kontaktu. Jednoho dne pozve Rob Jamese k sobě, aby ho představil své vyvolené. James se na první pohled do Louisy zamiluje, nesmí však dát nic najevo. Vždyť je to snoubenka jeho nejlepšího kamaráda. Roky plynou, James se snaží zapomenout na Lou a dopsat svůj první román.