Dětská klinická psychologie - Říčan, Pavel, 1933- (Psyché (Grada), 2011)
Kniha zahrnuje nejdůležitější oblasti psychodiagnostiky, psychoterapie a klinického poradenství, a rozrostla se o dvě nové kapitoly - o oddíl vztahující se k poruchám řeči, a také o téma agresivity v dětském věku. Všechny ostatní části byly upraveny s ohledem na pokroky oboru a zohledňují současné výzkumné i klinické trendy. Například oddíl zaměřený na otázky psychodiagnostiky byl přepracován tak, aby nabídl čtenářům aktuální přehled nejdůležitějších diagnostických metod, včetně těch, které byly u nás vydány teprve v posledních letech.