Houby jako hobby : houbaři sobě (Astrosat : Ivos, 2004)
Fotogragická publikace obsahuje kuchařské recepty na houbová jídla, zkušenosti, rady a příhody čtenářů- houbařů. Doplněno přehledem jedlých i jedovatých hub.