První stříbrná kniha snů - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2014)
Mladičká Liv Silberová mívá poslední dobou podivné a nepříjemné sny. Tento jev vygraduje po přestěhování do Londýna. Tady Olivia zjistí, že parta kluků z nové školy toho právě o jejích snech ví nějak podezřele mnoho. A že situace zavání černou magií. Co když všichni zúčastnění sní o stejném démonovi a co by mohl tento podivný jev způsobit? Liv čeká dlouhá, nebezpečná a dobrodružná cesta k rozluštění záhady krajiny snů. Naštěstí na to nebude sama.