Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2014)
Jamie už ví, že nedostat to, co si přejete, je smutné. Někdy je ale mnohem horší to dostat. Proto se rozhodne, že letošní narozeniny budou dočista jiné. Od rodičů si přeje jen hudbu a navíc dostane svolení uspořádat si oslavu a pozvat jen toho, koho doopravdy chce. Ve škole ji čeká také zajímavé hudební zadání: má vytvořit plakát své oblíbené hudební skupiny. Jak ale zařídit, aby se po ní ostatní holky ve třídě neopičily?