Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2014)
Jsem Jamie a uzavřela jsem s Isabelou nejšílenější sázku svého života. Kdo prohraje, musí políbit Paula Pagora, který má obličej plný beďarů. To nepřežiju! Taky se děje něco divného. Kluci asi fakt nejsou z jiné planety. Začala jsem totiž těmhle záhadným tvorům rozumět. Mám pro to jediné vysvětlení – získala jsem nadpřirozené schopnosti neboli superschopnosti!