Lví hlídka - Disney, Walt (Disney. Lví hlídka, 2016)
Kion se odmalička toulal po Lví říši se svým nejlepším kamarádem, medojedem Bungou, a zná každý kout této země jako své tlapy. Ale všechno se jednoho dne změní, když Kion zjistí, že jeho řev je jiný než řev ostatních lvů ze smečky.