Deník nindži ze šestky. - Emerson, Marcus (BB art, 2016)
Jmenuju se Chase Cooper a tohle je můj druhý deník nindži ze šestky. Od mého posledního zápisu uplynul měsíc, ale ve škole tak bláznivé, jako je ta moje, je měsíc celá věčnost. Nedávno jsme měli ve škole den, kdy všichni mluvili jako piráti, ale tím to neskončilo! Jak týden pokračoval, šlo do tuhého, a brzo se rozšířily zvěsti o velké invazi pirátů. Já ta varování přehlížel, protože jsem myslel, že je to vtip. Ukázalo se, že jsem se mýlil. Teď je celá moje škola v nebezpečí a jsem jediný, kdo ji může zachránit.