Výchova jako dobrodružství : to se v té Přírodní škole učíte na stromech? - Tichý, František, 1969- (Geum ; Gymnázium Přírodní škola o.p.s, 2017)
František Tichý je výjimečný český pedagog. Gymnázium Přírodní škola, které založil po listopadu 1989 (ale na jehož konceptu pracoval od svých studií), se stalo na několik desítek let nejen pedagogickým domovem již několika generací studentů, ale i laboratoří unikátního pedagogického systému.