Do posledního dechu : další případ Eriky Fosterové - Bryndza, Robert, 1979- (Cosmopolis, 2018)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vyšetřuje další případ. V kontejneru se najde mrtvá dívka a Erika rychle odhalí souvislost s jinou, dosud nevyřešenou vraždou. Obě oběti si smluvily schůzku po internetu... Když za podobných okolností zmizí další dívka, musí Erika Fosterová jednat co nejrychleji.