Hodina nula - Cussler, Clive, 1931- (CPress, 2016)
Kurt Austin, ředitel NUMA, přijíždí do Austrálie na konferenci. Shodou okolností se však ocitne uprostřed zběsilé honičky helikoptéry a motorového člunu, při které je zničena část Opery v Sydney. Co je však mnohem důležitější a temnější, jsou okolnosti, které okolo této události vyplývají na povrch - mrtvý informátor, australská tajná služba a hlavně šílený vědec, který vyhrožuje zbraní, jejíž ničivé účinky vydají za tisíce jaderných bomb.