Prokletý princ : cyklus Royalové. - Watt, Erin (Baronet, 2017)
Reedovi Royalovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině - dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová. To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama. Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí. Možná má pravdu.