Barry Trappney nesnáší jarňáky! - Smith, James, 1975- (Albatros, 2017)
Konečně prázdniny! Barry je ale tentokrát musí strávit na Pirátským táboře, kterej, jak každej ví, je jenom pro mrňousky! Když se ale ukáže, že nová majitelka tábora chce ostrov, na kterém se tábor koná, prodat Donaldu Coxovi, aby na něm mohl postavit luxusní sruby, Barry se rozhodne tábor zachránit.