Švédsko : [turistický průvodce] - Proctor, James (Průvodce (Jota), 2010)
Průvodce nabízí poutavé popisy hlubokých lesů a jezer s neuvěřitelně čistou vodou, velkých elegantních měst a také odlehlých vesnic v dalekém Laponsku. Najdete zde podrobné líčení historických pamětihodností i výklad historie, nástin politických událostí, informace o přírodě a hlavně zasvěcené texty o švédské kultuře a lidových zvycích.