Závěje - Bredesen, Marit Reiersgard, 1965- (Thrill, 2017)
Jednoho lednového večera se ztratí v městečku Lier pětiletá Oda. Hrála si před večeří u domu ve sněhu, odkud beze stopy zmizela. Policie rozbíhá vyšetřování. Vrchní komisař Verner Jacobsen si zvyká na novou kolegyni Bitte Roedovou, která se přistěhovala z Osla. Hledání Ody však pro ně není jediným případem. Místní extravagantní malířka Vibeke zemře za záhadných okolností. Okruh podezřelých je poměrně dost široký...