Čas odpouštění - Kubátová, Táňa, 1958- (Pohodky, 2011)
Mladší ze sester Kalendových, zubařka Jitka, se teprve před rokem osamostatnila a odešla z rodičovského domu. V její minulosti se skrývá jedna temná událost, která se odehrála před čtyřmi lety a která odstartovala dlouhé období neklidu a obav. Není tedy divu, že se celý její svět rázem obrátí vzhůru nohama, když objeví, že původce jejího strachu se nastěhoval do protějšího bytu.