Dívky z trajektu - Theils, Lone, 1971- (Ikar, 2017)
Když si novinářka Nora Sandová rozhodne vyzdobit interiér svého londýnského bytu podařenou koupí starého kufru, nečekaně získá i sólokapra pro svoji novinářskou práci. V kufru objeví fotky dvou dívek, které zmizely beze stopy při plavbě z Kodaně do Anglie. Stopy naznačují, že se mohly stát oběťmi proslulého sériového vraha Billa Hixe. Nora se rozhodne vypátrat, co se s dvojicí děvčat stalo. Bill Hix si odpykává trest ve vězení, ale přesto se zdá být i nadále nebezpečný.