Pomsta : z cyklu Sesterstvo. - Michaels, Fern, 1933- (Baronet, 2016)
Před pěti lety opilý řidič zabil Myře Rutledgeové těhotnou dceru. Navíc z místa činu ujel. Protože se však jednalo o syna čínského velvyslance, zůstal tento čin nepotrestán. Zatím. Myra se svým partnerem, bývalým tajným agentem, a dalšími přítelkyněmi ze spolku Sesterstvo připravují plán, jak dát průchod spravedlnosti. Tentokrát ruka zákona musí dosáhnout až do vzdáleného Honkongu.