Leo - Sheridan, Mia (Baronet, 2015)
Evie a Leo spolu vyrůstali v pěstounské rodině. Jejich přátelství, které během let přerostlo v lásku, jim pomáhalo přežít těžké období. Když byl však Leo nečekaně adoptován, jejich pouto se přetrhlo a Evie o něm už nikdy neslyšela. Uplynulo osm let. Evie má dobrou práci, přátele. Je spokojená. Pak se však objeví cizí muž a prohlašuje, že jej Leo poslal, aby na ni dohlédl.