Ta přede mnou - Delaney, J. P., 1962- (Ikar, 2017)
Napište prosím seznam všeho, co považujete ke svému životu za nezbytné. Ta žádost se zdá zvláštní, až nemístně osobní. Že se jí rozhodnou dvě ženy vyhovět, má strašlivé následky.