Purity - Franzen, Jonathan, 1959- (Fleet, 2017)
Pip Tylerová má špatně placenou práci, bydlí ve squatu, splácí obrovskou studentskou půjčku a nemá tušení, kdo vlastně je. Ví, že se ve skutečnosti jmenuje Purity, ale matka jí odmítá prozradit totožnost jejího otce i své vlastní pravé jméno. I životy dalších postav jsou zahaleny tajemstvím...