Knihovnické pohádky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Pohádkové čtení (Grada), 2016)
V pohádkách se seznámíte se skřítky knihovníčky, vysvobodíte zakletou knihovnici, budete svědky toho, jak se z čarodějnice stane vášnivá čtenářka, a možná se i dozvíte, jak vznikla první kniha. Jistojistě se však utvrdíte v tom, že knížky jsou výborní kamarádi, se kterými nikdy nehrozí nuda.