Moje velká tlustá zombí ryba. - O'Hara, Mo, 1961- (Fragment, 2015)
Z té milé zlaté rybičky se stala stvůra! Když Tomův brácha ponoří Frenkýho do jedovatého zeleného slizu, vypadá to, že už to Frenký nerozdýchá (nebo spíš nerozplave). Pomocí elektrošoku ho znovu vzkřísí, ale ejhle. Tenhle nový Frenký je teď nějaký divný. Proměnil se na velkou tlustou ZOMBÍ RYBU, která dokáže hypnotizovat... a pozor, touží po pomstě!