Dům na útesu - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2017)
Eliho a Ambru svedl osud dohromady, oba mají za sebou složitou minulost a teď našli útočiště v domě jeho babičky. Pomalu si jeden druhému otvírají bolavá srdce. Eli se díky Ambře přestane cítit jako oběť a mění se v odhodlaného muže, který chce vyřešit vraždu své ženy. Jenže život v podivném domě, obestřeném legendou o pokladu, začne být nebezpečný.