Poslední zkouška - Hjorth, Michael, 1963- (Detektivní román, 2016)
Sebastian Bergman čelí nevyzpytatelnému sériovému vrahovi, který ohrožuje samu existenci kriminálního týmu. Hvězda televizní reality show je nalezena v opuštěné školní budově s prostřelenou hlavou. Muž je přivázaný ke školní židli, sedí v koutě se špičatou čepicí na hlavě a na zádech má připnutý několikastránkový test. Soudě podle počtu chybných odpovědí oběť selhala v nejdůležitější zkoušce svého života. Ukáže se, že jde o první ze série vražd zaměřených na mediálně známé osobnosti.