Když to tam není, tak to tam nehledej - Chřibková, Ivana, 1981- (Bookmedia s.r.o, 2017)
Anna přijíždí z malé vesnice do Prahy s kupou ideálů a předsevzetím udělat kariéru. Sní o práci redaktorky v lifestylovém časopise. Začátky však naprosto neodpovídají jejím představám. Práce v knihkupectví, spolužití na privátě, nedostatek financí. Vše se ale pomalu začíná obracet k lepšímu a Anna poznává, že přátelství, humor a láska jsou možná těmi nejdůležitejšími věcmi v životě.