Divné hlášky z knihkupectví - Campbell, Jen (CPress, 2017)
Když Jen Campbellová začala sepisovat svoje zkušenosti se zákazníky knihkupectví na blogu, netušila, jaký úspěch zaznamenají. Postupem času se hlášky mimoňských podivínů dostaly z obrazovky počítače na papír a od té doby baví jak odvážné knihkupce, kteří musejí dennodenně čelit podivným a občas poněkud děsivým dotazům, i jejich knihomolské zákazníky, kteří dokáží ocenit absurdní a literární humor.