Sál smrti - May, Peter, 1951 (Čínské thrillery, 2016)
V Šanghaji je při slavnostním zahájení stavby nové banky objeven masový hrob s osmnácti tlejícími znetvořenými těly. Detektiv Li má podezření, že hrůzný zločin nějak souvisí se starším případem, který se před lety stal v Pekingu a vydává se po stopě. Nebude to však jediný problém, který bude muset řešit: jeho vztah k americké přítelkyni Margaret se díky jeho kolegyni Mej-Ling, která má o Liho velký zájem, značně komplikuje.