Křídla & spol. - Gardner, Sally (Mladá fronta, 2014)
Emily nedávno zdědila podivný domek na nožičkách a s ním i poněkud nezvyklou detektivní kancelář. Už několik měsíců vyhlíží netrpělivě zákazníky, když tu jeden ctihodný džentlmen záhadně spadne z nebe vprostřed parku, úspěšný krejčí přijde ze dne na den úplně o vše a jistý svatební dort je rozmetán na kusy. Mají snad tyto tři události něco společného? Kdo krade lidem jejich štěstí? Detektiv Cardwell má podezření, že je to případ jako stvořený pro Emily.