Rebelka @ Tajnosti v dívčí škole - Reid, Carmen (Mladí dospělí, 2016)
Čtyři kamarádky z dívčí internátní školy se opět potýkají s různými problémy... Dokáže být Gina stále šťastná se svým přítelem, když se seznámí se zajímavým novým klukem? Jak se Amy vypořádá se skutečností, že se její zámožný otec potýká s tíživou finanční situací? Dokáže se divoška Niffy proměnit v půvabnou slečnu? A proč Min tráví tolik času ve studovně a občas se s ostatními nepobaví?