Naruto. - Kishimoto, Masashi, 1974- (Světové komiksy česky, 2012)
Narutův tým pod vedením mistra Kakašiho už ledacos zažil. Teď ho však čeká něco skutečně složitého - čúninské zkoušky. Aby hlavní hrdinové dosáhli další úrovně nindža bojovníka, musí uspět v několika kolech a prokázat jak své duševní znalosti, tak své fyzické schopnosti. Obstát v tvrdé konkurenci a zvládnout předepsané úkoly je pro ambiciozního Naruta zatím asi nejtěžší oříšek.