Angry Birds : nová dobrodružství. - Neubauerová, Zuzana (CPress, 2016)
Angry Birds s filmem přilétají ve zcela novém kabátě, aby se pochlubili svým ještě barevnějším a veselejším peřím. A mají se čím chlubit! Rudohněv, Žluťas, Bombas a spol rozpoutají u vás doma bouři smíchu. Neodoláte a budete zobat jeden bláznivý příběh z Ptačího ostrova za druhým! ÁÁÁÁÁ... AKCE!