Žádná mise není nemožná : nejslavnější vojenské operace izraelských speciálních jednotek - Bar-Zohar, Michael, 1938- (Universum (Knižní klub), 2016)
Autoři se soustřeďují na operace, které se podařily, ale nezamlčují ani ty, jež skončily nezdarem. Čtenář se seznámí i se soukromým a profesním životem nejvýznamnějších osobností izraelského života: Moše Dajanem, Arielem Šaronem, bratry Netanjahuovými, Ehudem Barakem a Avigdorem Kahalanim. Vojenskou kariéru Ariela Šarona můžeme například sledovat od roku 1948, kdy v bitvě o Latrun málem přišel o život, až po překročení Suezského kanálu roku 1973.