Manželské nehody - Meyers, Randy Susan, 1952- (Ikar, 2016)
Maddy a Ben jsou spolu už patnáct let a mají tři děti. Maddy pracuje jako sociální pracovnice a Ben je úspěšný právník. Přestože se velmi milují, doléhají na ně různé krize, které ještě ztěžují jejich rozdílné povahy. Ben nezvládá svůj vztek, který si často vylévá na manželce, na níž leží celá starost o domácnost i děti. Jednoho dne se Maddy a Ben v autě pohádají a Ben zaviní autonehodu. Jeho žena upadá do kómatu a začíná kolotoč událostí, které prověří nejen Benovu lásku, ale také jejich rodinné vazby.