Kreslené hlavolamy pro malé školáky - Kubišová, Miroslava (Grada, 2011)
Kniha pro děti od 6 let nabízí rozmanité kreslené a slovní hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou malí školáci zabavit. Čeká na ně 120 zábavných hádanek, křížovek, omalovánek a rébusů, jejichž prostřednictvím si mohou rozvíjet logické myšlení, schopnost řešit problémy a trénovat soustředěnost.