Aztécká říše : temné dějiny - Callery, Sean (Grada, 2011)
Lidé těchto starodávných kultur věřili, že prolévání krve těší božstva, jež stvořila a ovládala svět. Kniha představuje množství způsobů, jakými jim vzdávali hold a obětovali se pro úrodu, vítězství v bojích nebo život po smrti.